Til innholdet

Vinterferien på Vegglifjell - Visningsuke 2023

18.02.2023

Velkommen til visningsuke på Vegglifjell, fra torsdag 23. februar til lørdag 4. mars i vinterferieukene.

Vi ønsker nye og eksisterende hytteeiere, innbyggere, naboer og turister velkommen til fantastisk vinterlandskap på Vegglifjell. Hver dag fra torsdag 23. februar til lørdag 4. mars, fra kl 14:00 - 19:00 kan du møte hytteleverandører, grunneiere og øvrig næringsliv midt i hjertet av Veggli: ved Vegglisenteret.

Derfor skal du komme til Vegglifjell i vinterferien!

  • Vinn en hytteweekend på Vegglifjell fra 17. til 19. mars
  • Prøvesmake lokale godbiter
  • Møt hytteleverandørene og grunneierne
  • Få visningsturer til tomter og hytter
  • Delta på Vegglifjellrennet (25. feb. Klikk for info)
  • Nyt Numedals kanskje mest varierte løypenett for langrennsski (Se løyper her
  • Få et kick, med aking i alpinsenteret
  • Nyt dager i alpinsenteret

Følg arrangementet på Facebook og hold deg oppdatert: Besøk oss på facebook her!

Book overnatting

På Vegglifjell finner du rikelig med overnattingsmuligheter. Vi har samlet en oversikt for dere her: 

Se også tomter til salgs - Se alle tomtene her!

 

VINN Weekendopphold på Vegglifjell

Grunneiere, hytteleverandører og øvrige næringsliv på Vegglifjell har gått sammen for å gi deg en unik opplevelse av fjellet. Nå kan du vinne opphold på hyttene under. 

Konkurransen vil foregå i 2 runder. 1. mulighet er på facebook fra 1. - 15. februar, så følg med på vegglifjell sin facebookside. 

2. mulighet er ved å komme innom oss på vegglisenteret mellom 14:00 - 19:00 i perioden 23. feb - 4. mars. 

Se hyttene du kan vinne opphold på: 

Bli bedre kjent med oss som lever og ånder for Vegglifjell:

Drømmehytta

Drømmehytta AS ble stiftet i 2006, og har siden den gang bygget og solgt 165 hytter på Vegglifjell. Vi inngår avtaler med grunneiere i Veggli og omegn, og prosjekterer deretter nøkkelferdige håndlaftede tømmerhytter. Selskapet eies av Fredrik Aas, Arild Johan Borge og Lars Johan Teien.

Se flotte hyttemodeller på https://drommehytta.com/

Numehytta

Numehytta AS ble stiftet i 2014 av lokale bedrifter og næringsdrivende med mange års erfaring fra hyttemarkedet i Numedal. Dette for å opprettholde lokal arbeidskraft og verdiskapning. For oss er det viktig å skape et levende lokalsamfunn, noe vi gjør gjennom bevisst bruk av lokale håndverkere.

Se flotte hyttemodeller på https://numehytta.no/.

Steintjønn Hyttegrend

Steintjønn Hyttegrend ligger vestvendt og har trolig Vegglifjells lengste solgang. Utsikten er storslagen mot Blefjellplatået, Gaustatoppen og resten av vakre Vegglifjell. Omgivelsene er preget av spredte kronglefuruer og kruller av fjellgran.

Bli bedre kjent med Steintjønn Hyttegrend på https://www.steintjonn.no/.

Steintjønn Hyttegrend Søre Vegglifjell Friluftsliv Naturopplevelser
Høybulie

Vegglifjell Utvikling AS prosjekterer attraktive og moderne hytteområder, som imøtekommer dine ønsker og ivaretar ressursene for fremtiden. Vi har lang erfaring som tomteutvikler på Vegglifjell. Ønsker du å bygge hyttedrømmen din på lag med naturen, ønsker vi deg velkommen til fjells!

Bli bedre kjent med Høybulie på https://vegglifjelltomter.no/.

Søre Vegglifjell v/Bjørn Drtina

Her kan hyttedrømmen bli virkelighet. Drømmer du kanskje om store, luftige tomter med mye sol og flott utsikt? Vi tilbyr hyttetomter i alle kategorier. Alle tomtene er i umiddelbar nærhet til skiløyper, turstier, badeplasser, fiskevann og uberørt natur. Er du på jakt etter hyttetomt med usjenert beliggenhet, så har vi det!

Bli bedre kjent med tomteområdene Myrefjell Hyttegrend, Smyl-Li, Myrefjellhøgde Syd og Vorsetdalen på SøreVegglifjell

http://sørevegglifjell.no.

Lende

Slår du opp i ordboka ser du at lende betyr terreng. Det liker vi godt. Ikke bare fordi vi rent fysisk bygger hytter og utvikler hyttefelt i forskjellige typer landskap, men fordi et lende inneholder mer enn bare det du kan se, ta på og vandre rundt i.

Se de flotte hyttemodellene våre på https://lendehytter.no/.

Svartløk Hyttegrend

Velkommen til Svartløk Hyttegrend i fjellvannriket på Søre Vegglifjell.
Snilt, slakt kurvet terreng, perfekt for både de yngste og de eldste.
Sør/vestvendte tomter med lang solgang og mye luft mellom tomtene.
Flott turterreng på sommeren med mange fiskevann og et stort skiløypenett om vinteren.

Mer informasjon om Svartløk Hyttegrend finner du her www.svartlok.no

Andelshytte på Sagstugo - Søre Vegglifjell

Nå kan du få hytte på Vegglifjell for 1,5 millioner kroner! Drømmer du om hytte på fjellet? Nå kan du teste livet som hytteeier på Søre Vegglifjell – langt billigere enn det du kanskje trodde.

Det nye prosjektet baserer seg på en borettslagsmodell, altså andelshytter. En andelshytte innebærer at du kjøper retten til å bruke og bo i en hytte som eies av et selskap – gjerne et borettslag. Du betaler din del av de månedlige felleskostnadene til borettslaget.

Torstein Lindheim og Jan Einar Støland i HMS Utvikling AS står bak konseptet som er noe helt nytt på Vegglifjell.

Les mer om prosjektet her: Klikk her!

Se finn.no annonsen for prosjektet: Klikk her!

Fjellvill

Velkommen til eventyrlige tomter på Vegglifjell. Med sin idylliske beliggenhet og umiddelbare nærhet til helårs turterreng som innbyr til rekreasjon, er dette det ultimate stedet for gode opplevelser-kun et steinkast fra din hyttedør.

Kontakt Erik på telefon 412 54 965 e-post: erik@fjellvill.no for visning og informasjon om våre tomter på Kråkås, Jegerstubben, Lakahaugen og Drømmekollen.

Mer informasjon om tomtene finner du her: https://www.finn.no/262469030

Søre Vorsetvatn

Rett ved idyllisk setervoll og vakkert fjellvann finner du en gjemt perle på Vegglifjell. Et lite og sjarmerende tomtefelt hvor du kan finne ditt fristed fra hverdagens stress. På Søre Vorsetvatn har vi store hyttetomter med god avstand. Nyt kvalitetstid med familien, skiløyper rett utenfor døren og kos deg i solveggen med nydelig fjellutsikt.

Les mer om tomtefeltet her: https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=229626795 

Saltdalshytta

Vi i Saltdalshytta ønsker å gi familier mer tid til å være sammen – i hytter som varer i flere generasjoner fremover. Derfor er hyttene våre basert på tre prinsipper: kvalitet, fleksibilitet og god pris.

Helt fra Saltdalshyttas start i 1979, har vi vært opptatt av å bygge hytter som holder høy kvalitet og som er tilpasset et værhardt Norge. Etter å ha bygd over 8000 hytter både til fjells og ved havet, i alle slags forhold, vet vi hva som skal til for å bygge en kvalitetshytte som varer.

Vinteridyll og folkeliv

Vi er stolte av både bygda vår og Vegglifjell, og håper at mange vil ta  turen til oss i løpet av disse vinterdagene. Sees vi?