Til innholdet

Løypekjøring helgen 19. - 21. januar

18.01.2024
Vegglifjell Sti og Løypelag informerer:

Det kom noen cm med snø denne uken, og vinden har kastet rundt på den de siste dagene. Vi følger vår plan for kjøring i januar og kjører hovedløpene fra fredag morgen. Det er ikke planlagt scooter-kjøring denne helgen. 

Vi legger melding på yr.no til grunn for våre vurderinger og beslutninger. 

For oppdatert info - følg med på skisporet.no og vår Facebookside - Vegglifjell Sti- og Løypelag.

Vi trenger hjelp for å få til gode skispor i vinter! Bidra til kronerulling på Spleis her

Tusen takk for alle bidrag til Spleisen som ble lansert sist uke. Denne uken la vi ut en artikkel som beskriver hvordan løypekjøringen på fjellet er organisert og finansiert. Den finner du her.

En av de største utfordringene er å få alle til å bidra fast til fellesgodefinansieringen. Hytteforeningene har gjort en formidabel jobb for å få med alle eldre hytter, men det er frivillig å melde seg inn. Hytteforneingene og VSL vil jobbe sammen om å få enda flere med framover, men det er pr i dag ingen mulighet for å pålegge alle med eldre hytter til å bidra fast.

Fra 2007 innførte grunneiere og kommunen et system hvor alle som kjøpte hyttetomter måtte betale en serviceavgift på kr 1400. Dersom alle 2200 hytter hadde hatt en slik serviceavgift, ville inntekten vært 3 mill kroner. Da kunne vi levert et enda bedre tilbud til alle, både vinter og sommer.

Er du en av de som ikke bidrar fast? Meld deg inn i din hytteforening eller i Vegglifjell Sti og Løypelag ved å sende en e-post til loypelag@vegglifjell.no.

Vi oppfordrer også alle fastboende som bruker sti- og løypenettet på Vegglifjell til å bidra i Spleisen, og melde seg inn i Vegglifjell Sti og Løypelag!

Her er et øyebikksbilde av Spleisen. Klikk på bildet for å se status akkurat nå!