Til innholdet

Enda mer trivsel i den flotte aktivitetsparken i Veggli sentrum

30.06.2023

Du har kanskje lagt merke til det? Aktivitetsparken i Veggli sentrum har fått et spennende tilskudd som vil glede både lokalbefolkning og besøkende! Ideen om å videreutvikle parken har endelig blitt til virkelighet, takket være mye godt samarbeid.

Lokal giverglede

Besøkende har nå fått muligheten til å slå seg ned i et eget rasteplassbyggverk, der man virkelig kan koble av. Byggverket er satt opp av Nore Laft, i solid tømmer og med torv på taket. Her kan man finne ro og rekreasjon, nyte en piknik eller observere livet rundt seg.

“Samarbeidet med Nore Laft kom i gang etter gode erfaringer med dem fra før. De har laget trebroa over Nørsteåe, og det var naturlig å spørre om de ville være med på dette prosjektet. ”

-Odd Eldar Tveiten, initiativtaker og eier av Numedalstunet.

Team Vegglifjell og Veggli Vel tok initiativ til en spleis for å finanisere planene. De fikk med seg andre lokale aktører som alle har vært sjenerøse sponsorer av prosjektet. Vegglifjell.no, Vegglisenteret, Numedalstunet, YX Veggli Auto har alle bidratt med pengegaver. Nore Laft bidro med et særdeles godt tilbud på ferdig oppsatt bygg og MK Design har bidratt med sponsorskiltene.

Fra venstre: Solveig fra Vegglisenteret, Thor-Arne fra Team Vegglifjell, Linda fra Veggli Vel, Monika fra YX og Ingar fra Nore Laft.

Høyt aktivitetsnivå midt i sentrum

Parken, som ligger midt i Veggli sentrum, fungerer som et viktig samlingspunkt for hele bygda. Den er åpen for alle, og her kan man finne et bredt spekter av aktiviteter. Er man på gjennomreise eller tilbringer ferie- og helgedager her er det et flott sted å ta en stopp.

Parken har nemlig flere fasiliteter å by på i tillegg til rasteplassen. Her finner du en volleyballbane for de som vil konkurrere og ha det gøy med venner og familie. En sykkelbane gir sykkelentusiaster muligheten til å teste ferdigheter og balanse mens man morer seg på to hjul. For de yngre er det lekeapparater som vil få dem til å smile og være okkupert i lang tid. På varme sommerdager kan man avkjøle seg i den oppdemmede badedammen, som er åpen for fri bruk.

 

En lokal perle, med noe for enhver smak

Det er den lokale velforeningen, Veggli Vel, som står bak driften av parken. Deres mål er å skape trivsel og vekst i Veggli, både for lokalbefolkning, hyttefolk, gjennomgangsturister og alle andre som på en eller annen måte har en tilknytning til området.

Aktivitetsparken i Veggli sentrum er en liten perle som har noe å tilby for enhver smak. Enten man er ute etter sportslige utfordringer, lek og moro for familien eller bare en hyggelig lunsj i det laftede rasteplassbygget, er dette stedet for deg. Ta turen til Veggli sentrum og kjenn på godfølelsen.