Til innholdet

Myrefjellhøgde Syd og Myrefjell Hyttegrend

Myrefjellhøgde Syd, Søre Vegglifjell

Nytt og spennende hyttefelt på toppen av Søre Vegglifjell, 900 moh

Myrefjellhøgde tilbyr eksklusive hyttetomter med høy standard, svært flott beliggenhet på toppen av Søre Vegglifjell, og kanskje Vegglifjells beste solforhold og utsikt; noen av tomtene har 360* utsikt.

 

Tomtene tilbys som selveier eller festetomt med innløsning til fastpris.

Alle tomtene ligger sentralt med nærhet til merkede stier, oppkjørte skiløyper med høy standard, sykkelstier og kort avstand til fiske og bademuligheter. Gapahuk, robåt og kano til fri benyttelse.

I tillegg er det store friområder som innbyr til sopp og bærsanking samt flotte turer i uberørt natur rett under og over tregrensen.

Søre Vegglifjells sentrale beliggenhet gjør at avstanden til Numedals mange opplevelser er innen kort avstand.

31 tomter tomtestørrelse 1-1,5 dekar

Kontakt selger:
Bjørn Drtina: tlf. 99 25 62 24 epost: post@sorevegglifjell.no
Grunneier: Knut Bekkjorden, tlf. 41505005, epost: kb@prosjekter.as

Myrefjell Hyttegrend - hytteidyll på Søre Vegglifjell.

-  Kort vei til langt vekk

Denne perlen av ei hyttegrend finner du på Søre Vegglifjell i Rollag kommune. Her får du solrike, fine og romslige tomter med flott utsikt til både Senhovd, Norefjell og Ståvåfjell. Noen tomter har også utsikt til Blefjell.

 I Myrefjell Hyttegrend ligger tomtene med god avstand til hverandre slik at de aller fleste tomtene har svært usjenert beliggenhet.

Hos oss får du solveggen, naturopplevelser, trivsel og fine dager på hytta både sommer, høst vinter og vår.

Uansett hva som er din favorittårstid vil du trives her i Hyttegrenda. Og du vil se at alle årstidene har uendelig med muligheter enten du vil ferdes i uberørt natur eller langs turstier, veier og milevis med oppkjørte skiløyper. Liker du å gå tur og fiske langs et lite fjellvann? Gå fine turer og se solnedgangen fra Senhovd eller sykle en tur for å kveldsbade, plukke bær og sopp, eller bare slappe av i hytteveggen sammen med familie og gode venner? Da har du kommet til rett sted.

Her får du topp moderne infrastruktur, også fiber. Ønsker du det får du nøkkelklar hytte, og du kan ha mulighet til å delta i byggeprosessen.

Så her kan du bygge akkurat den hytta du ønsker innenfor reguleringsbestemmelsene.


Kontakt selger:
Bjørn Drtina: tlf. 99 25 62 24 epost: post@sorevegglifjell.no
Grunneiere:
Hilde Bakke: tlf. 93219093
Knut Erik Bekkjorden:  tlf. 98837899