Til innholdet

Mykstulia - sentralt på Vegglifjell

Mykstulia tomter hytte vegglifjell

Mykstulia ligger mellom 805 og 875 meter over havet, med nydelig utsikt over landskapet på nordre Vegglifjell, med områdene Persbu, Høybulie og Dalsethaugen. Hyttefeltet ligger godt skjermet for dominerende vind fra nord og vest. Vegglifjell er snøsikkert, og en av hovedskiløypene går gjennom Mykstulia. Hovedskiløypene på Vegglifjell er bearbeidet for å kunne kjøres opp med tråkkemaskin på lite snø.

Mykstulia er spesielt planlagt for de som ikke ønsker å legge for mye penger i sin egen hyttedrøm. Her kan du realisere din hyttedrøm for en begrenset sum, og få svært mye igjen for pengene. Tomtene er relativt små, og hele Mykstulia er planlagt i tredimensjonal plan for å sikre en optimal utnytting av lia og hver enkelt tomt.

Nærmeste nabo til Mykstulia er Veggli Fjellstue, en tradisjonsrik og hyggelig møteplass med kafeteria og storkiosk. Veggli Fjellkirke ligger et steinkast vest for Fjellstua. 500 meter vest for Mykstulia er Vegglifjell Skistadion under etablering. 1 km lenger vest igjen ligger Vegglifjell Skisenter og Killingdalen Skistugu. Her starter Hardangervidda med fantastiske turmuligheter året rundt.

  • Hyttefelt spesielt planlagt for mindre hytter opp til 75 m2 , samt anneks
  • Nydelig utsikt, skjermet for vind
  • Kort vei til langrennsløyper, Veggli Fjellstue og Veggli Fjellkirke
  • Byggeklare tomter. Full standard med fiberbredbånd.