Til innholdet

Numehytta AS er en lokal hytteprodusent som leverer hytter bygd av lokale håndverkere. Vi har kontorer i Veggli sentrum.

Lokalproduserte hytter og kortreist håndverk

Numehytta AS er et selskap stiftet av lokale bedrifter og næringsdrivende med mange års erfaring fra hyttemarkedet på Vegglifjell og i Numedal. For å møte forventninger og ønsker fra hyttekjøperne, har vi sett behovet for å samarbeide på nye måter for å gi deg som kunde et enda bedre tilbud.

Vi tilbyr nøkkelferdige, lokalproduserte hytter på attraktive tomter flere steder på Vegglifjell. Vi bygger hytta på forespørsel for deg, eller du kan velge å kjøpe nøkkelferdig hytte som vi allerede har satt opp. Vi samarbeider med grunneiere i attraktive hytteområder flere steder på Vegglifjell.

Sammen med våre lokale underleverandører er vi et godt team med god kjennskap til hverandre. Hver av oss vil bruke vår tid på det den enkelte kan best. Resultatet er flotte hytter av topp kvalitet som bygger på stolte, lokale byggetradisjoner.

høstfarger på Vegglifjell

Vi har flere grunnmodeller i vårt sortiment og personaliserer disse gjerne etter kundens ønsker. Alle våre hyttemodeller har navn fra lokale steder på fjellet som for eksempel Fjellstul eller Austmannbu.

Hyttene varierer fra små sportshyttemodeller til store hytter med god plass til storfamilien. Vi leverer også anneks og tilbygg til hytter.

Hver av oss har lang fartstid og kjenner Vegglifjell og de lokale forholdene svært godt. Vi lover deg en problemfri inngang til din hyttedrøm på Vegglifjell.

Velkommen til fjells!