Til innholdet

Drømmehytta AS

Håndlaftede tømmerhytter på Vegglifjell

Drømmehytta AS så dagens lys i 2006, og har siden den gang bygget og solgt nesten 150 håndlaftede tømmerhytter på vakre Vegglifjell. Blant hyttene har vi også bygget våre egne - noe som betyr at vi «bor» midt blant våre kunder på fjellet.

Denne nærheten og tette kontakten er det som kjennetegner oss i Drømmehytta. Det gjør oss lett tilgjengelige året rundt, og oppleves som en stor trygghet blant de som kjøper hytte av oss.

Vi inngår avtaler med ulike grunneiere på Veggli og omegn, før vi selv prosjekterer nøkkelferdige hytter. Vi leverer en rekke ulike hyttemodeller for å kunne tilfredsstille ulike ønsker og behov. Felles for alle typene er fokuset på høy kvalitet både når det gjelder materialer og håndverksmessig utførelse. Alle våre hyttetyper er tilgjengelige for visning - ta kontakt!

Drømmehytta AS eies av Fredrik Aas, Arild Johan Borge og Lars Johan Teien.

Vår forretningsmodell handler om tilstedeværelse på fjellet – og at vi skal være en totalleverandør som kunden kan forholde seg til fra A til Å.

Det gjelder helt fra valg av tomt og plassering av hytte på tomt, til adkomst, biloppstilling og selve hytta med alle dens muligheter. Egen arkitekt er tilgjengelig for kundetilpassede løsninger, og vi legger stor vekt på gjennomgående fleksibilitet i hele prosessen.

Med «kvalitet i alle ledd sikter vi til både materialer og håndverksmessig utførelse. Vi er svært stolte av å kunne si at vi samarbeider med utrolig dyktige og kvalitetsbevisste leverandører. Drømmehytta har forhandlerstatus for Kistefos Møbler AS og Uvdal snekkerverksted, som leverer kjøkken og baderomsmøbler til alle våre hytter. Vi kan også skreddersy løsninger for komplett møblering av hytta.

En naturlig signatur i våre hytter er de flotte peisene og pipene i Oppdal Skifer, som tørrmures. Vi kan levere hjørnepeiser og rettveggspeiser, alt etter hyttetype og kundens ønsker. Utvendige piper mures også i Oppdal Skifer, som sammen med hyttas torvtak gir et uttrykk som oser av kvalitet og tradisjon!