Til innholdet

Veggli Vertshus

Midt i Numedal finner du Veggli Vertshus rett ved FV40. Med dalsidene som rammer og norsk tradisjonsmat på menyen er vi et naturlig stoppested på turen!

Smaken av ekte tradisjonsmat

Veggli Vertshus er et serverings- og overnattingssted som ligger i Veggli i Numedal. Vi har en meny som er tilpasset til de fleste ønsker og har også aktivitetstilbud som dresin og overnatting i togvogner.

Kjøkkenet er tuftet på norsk tradisjonsmat og har som mål å levere kvalitetsmat til en akseptabel pris. Våre oppskrifter har lang tradisjon, på Vertshuset, og i bygda. Kafeen har plass til ca 200 personer innendørs, og det er en stor og koselig uteservering med plass til ca 80 personer. 

Spennende aktiviteter for store og små

Numedal er det dalføret i Norge som har flest bevarte bygninger fra Middelalderen, og har hele fire godt bevarte stavkirker. Benytt anledningen til å ta disse i nærmere øyesyn. Numedalslågen er Norges tredje lengste elv, og har betydd mye for alle kommunene langs elva, fra fjellet til sjøen. 

Dresinsykling er en hyppig besøkt attraksjon der man kan ta den nedlagte Numedalsbanen i nærmere øyesyn. Dette er en unik sykkeltur som er godt egnet for alle aldre. På turen kan man bestille med seg lunsjkurv fra Vertshuset som kan nytes i flotte omgivelser langs Numedalslågens bredde.

I området rundt Vertshuset finner man Veggli Aktivitetspark med bademuligheter, volleyballbane og lekeområde for de minste. Et flott stoppested som enkelt lar seg kombinere med et måltid på Vertshuset. 

Vi ligger i kort avstand til Vegglifjell og Trillemarka-Rollagsfjell som tilbyr gode friluftsmuligheter, sommer som vinter. Vegglifjell har stort skiløypenett og er en idyllisk vinterperle i tillegg til å være porten til Hardangervidda. Trillemarka-Rollagsfjell er et vernet område som innehar unike naturkvaliteter.