Til innholdet

Totalentreprenør, nybygg og renovering

BN Bygg AS ble etablert i 1992 og har bred kompetanse innen nybygg og rehabilitering av hus, hytter og næringsbygg. Vi kan ta hånd om hele prosessen - fra prosjektering til nøkkelferdig bygg.

Vi bygger boliger forankret i solid norsk håndverkstradisjon, med moderne løsninger som gir lavere energiforbruk og bedre inneklima. BN Bygg har også lang erfaring med bygging av høystandardhytter på fjellet.

Vi er forhandler av Systemhus, noe som gir deg tilgang til våre innholdsrike hus- og hyttekataloger. Har du egne ideer eller tegninger, hjelper vi deg også med dette. Vi har lang erfaring med bygging av skreddersydde eneboliger og hytter.

BN Bygg består av fagarbeidere med lang erfaring fra byggebransjen. Vi er 19 ansatte, og er stolte av at vi har kvalitetskrav og yrkesstolthet godt forankret i alle ledd i vår bedrift.

Skulle dere ønske en hustype eller hytte som ikke finnes i Systemkatalogen, tegner våre arkitekter hus og hytter slik dere vil ha det - eller vi bygger etter dine egne tegninger. Uansett blir prosjektet bygget på stedet av dyktige håndverkere. Dette gir større muligheter for skreddersydde løsninger og de små detaljene som gjør hus og hytter til noe spesielt.

Fokus på kvalitet og fleksibilitet gjør oss til et sikkert valg for vår kunder.

Ta kontakt for en hyggelig hytteprat.