Til innholdet

Velkommen til postplukk 2022 på Vegglifjell og ved Rollag stavkirke

17.06.2022

Rollag og Veggli idrettslag har ute 30 Tur-O-poster i perioden 15. juni - 15. september.

  • 10 poster på Vegglifjell sør - atkomst via Skjærbrekkavegen (bomveg).
  • 10 poster på Vegglifjell nord - atkomst via Vegglifjellvegen (bomveg).
  • 10 poster på Skogen – høydedraget nord for Rollag stavkirke.

O-kartet "Skogen" dekker området mellom Bruhaug i vest og Rollag bygdetun i øst og Rollagsvegen i sør og Paradisgrende i nord. Området er rikt på kulturminner.- Rollag stavkirke, Rollag prestegård (Norges eldste bebodde prestegård) og Rollag bygdetun kan være verdt et besøk, i tillegg til de spesielle kulturminnene som er beskrevet for turen.

Enkeltkart (kr 100) og kartpakke (3 kart kr 250) kan kjøpes digitalt på turorientering.no. Karta er i målestokk 1:10 000 og kan skrives ut på A4 ark. Kart vil også være tilgjengelig på mobiltelefon via appen Turorientering.

Konvolutter med papirkart kan kjøpes på YX bensinstasjon og Fjellkompaniet sportsbutikk i Veggli sentrum og på Veggli fjellstue. Betales med kr 250 til Vipps #613102 Orientering ROV IL. I konvolutten ligger det to koder for gratis tilgang til digitale kart på nettsida og i appen.

Deltakelse og postkoder kan registreres på turorientering.no eller ved skanning av postens QR-kode i appen Turorientering. Kodekort kan brukes som huskelapp når man er ute i marka, men skal ikke sendes inn.

Lykke til med postplukk – og velkommen til å delta på nærløp i Numedalsserien, se eventor.orientering.no

* Det er aldri for seint å begynne med orientering - og det er alltid for tidlig å slutte *