Til innholdet

Ny nettside for Vegglifjell

11.02.2021

Vi har gleden av å presentere en splitter ny nettside for Vegglifjell

Grunneierne i Vegglifjell Eiendom og et stort antall aktører fra næringslivet lokalt har gått sammen om en felles profesjonell områdemarkedsføring. Målet med nettsiden er å ta imot våre gjester på en god måte, og ryddig og effektivt kanalisere dem videre til riktig informasjon. Enten du er hytteeier, interessert i tomt/hytte, er på gjennomreise eller har lyst til å flytte til bygda.

Vi som har vært med på spleiselaget kaller oss Team Vegglifjell. Vi har samlet oss om å lage ny nettside og samtidig sikre mer midler til grønn infrastruktur på fjellet og i bygda (skiløyper, turstier, kart, badeplasser ol.).

For dette handler om noe mer enn markedsføring. Sammen skal vi sikre god næringsutvikling i et levedyktig bygdesamfunn. Et godt sted å være - både for de som besøker oss og for oss som bor her.

“Sammen om bærekraftig utvikling på Vegglifjell”

Vi vil derfor oppfordre dere alle til å ta kontakt og benytte dere av den brede kompetansen vi i "Team Vegglifjell" har å tilby. Vi heier på hverandre og gjør hverandre gode! 

Vegglifjell Eiendom sender en stor takk til temaet som har jobbet iherdig de siste par årene for å komme i land med dette prosjektet. Solveig Kongsjorden og Kjetil Heitmann, hjernene bak og primus motorer. Arild i Drømmehytta og Kjersti i Numehytta som har bidratt med stort engasjement og masse tid så vi kom oss helt i mål. Thor Espen og Vegglifjell Utvikling for gode diskusjoner og drahjelp i forhandlingene med Allegro. Drømmehytta og Torstein Lindheim, Steintjønn-gjengen, Roar Øygarden, Vegglifjell Hytteservice og Linda på Extra som ble med og forskutterte inn penger i juni i fjor så vi kom i gang. Tusen takk alle sammen!

Vegglifjell Eiendom SA
Thor-Arne Bjørkgarden
Styreleder

Team Vegglifjell representert ved en del av gjengen. Fra venstre: Linda Thuseth (Extra Veggli), Kjersti Ingebrigtsen (Numehytta), Solveig Kongsjorden (Vegglifjell Eiendom), Arild Borge (Drømmehytta) I midten fra venstre: Kjetil Heitmann (Naturforvalter), Ulrik Hoff (Vegglifjell Utvikling), Ragnvald Mykstu (grunneier), Olav Haugen (Vegglifjell Utvikling). Bak fra venstre: Thor-Arne Bjørkgarden (Steintjønn), Sigurd Inge Fulsås (Fulsaas Maskin), Knut Bekkjorden (div. tomteselskap). Foto: Privat