Til innholdet

Innføring av ny brøyteordning

10.12.2021

Fulsaas Maskin AS har tatt initiativet til innføring av ny brøyteordning for å gjøre brøytingen mer effektiv. Datasystemet Hyttetjenester tas nå i bruk på flere veger på Vegglifjell nord. Hytteeierne registrerer dato for ankomst og avreise. Det vil i hovedsak bli brøytet som før, men ved store snøfall mot og i helg vil vi kunne prioritere tilgjengelige ressurser til de som faktisk kommer på hytta.

Systemet er i disse dager iverksatt på følgende veger:

Votndalsvegen, Lakahaugen, Lauvhovdnuten, Killingdalen sør, Mykstulia, Tiurfaret, Svartli, Hekåe, Storhaugvegen, Storhaug-Kråkås og Jegerstubben.

Dersom du er hytteeier langs disse vegene og ikke har fått SMS fra Hyttetjenester/Fulsaas Maskin AS, ta kontakt med post@fulsaasmaskin.no

Flere veglag/brøyteentreprenører vil innføre ordningen, blant annet Persbu/Høybuli – Roe – Eide. Informasjon vil komme fra de respektive veglag når de er klare.

Hvordan fungerer det?

Alle hyttene blir registrert i systemet og koblet opp mot hytteeierne.

  • Hytteeierne får hver sin brukerkonto.
  • Når Hytteeierne er registrert i systemet får de tilsendt en SMS med innloggingsinformasjon og passord.
  • Hytteeierne melder dato for ankomst og avreise til hytta gjennom nettsiden www.hyttetjenester.net eller mobilappen Hyttetjenester.
  • Hytteeieren får en SMS når brøytejobben er utført. I tillegg får brøytemannskapet et elektronisk kart som de kan bruke i traktoren/bilen sin med oversikt over alle hytteområdene og hyttene det skal brøytes.
  • Kontorpersonell kan til enhver tid se hvor brøytetraktorene er, og kan derfor dirigere dem effektiv dit det er behov.