Til innholdet

Løypekjøring 29. februar - 3. mars 2024

29.02.2024

Vegglifjell Sti og Løypelag informerer

Vinterferien går mot slutten. Det har vært dager med overraskende mye solskinn og dager med mer nedbør og vind enn meldt. Det er sjarmen med å være på fjellet, men ufordrende for oss som planelegger løypekjøring.

I dag var planen å kjøre alle løypene med løypemaskin. Været stopper oss for å kjøre nordover fra Fjellstua, dessverre. I morgen fredag kjører vi nordover, etter at snøværet har gitt seg. Lørdag kjører vi alt.

Sundtjønn vest, Fjellstul og Matfisk blir kjørt opp med scooter og sporkall fredag.

Vi legger melding på yr.no til grunn for våre vurderinger og beslutninger. 

For oppdatert info - følg med på skisporet.no og vår Facebookside - Vegglifjell Sti- og Løypelag

Vanskelig har det vært og ekstra vanskelig denne siste vinterferieuka. Det vi beslutter en dag, blir feil dagen etter. Vi følger med på Yr mange ganger om dagen, og følger med på meldinger fra fjellet for å beslutte hvor og når skal vi kjøre. Det kan være enorm forskjell både i nedbørmengde og vind/føykesnø nord på fjellet, midt og sør. Vi har ikke treuffet hver dag og forstår at noen blir skuffet. Samtidig skal vi få penger til å strekke til ut sesongen.

Takket være flere bidragsytere i næringslivet i Rollag kommune, alle som har lagt inn i vår Spleis og ikke minst VIPPS, kan vi opprettholde en brukbar frekvens.

Vi trenger hjelp for å få til gode skispor i vinter! Bidra til kronerulling på Spleis her