Til innholdet

Løypekjøring i vinterferien - 15. februar - 3. mars

15.02.2024
Vegglifjell Sti og løypelag informerer:

Vinterferien står for tur for mange. Vi gleder oss til mange flotte skiturer i det rikholdige løypenettet vårt. Hele løypenettet holdes åpent gjennom vinterferien. Mannskapet i løypemaskinene og dugnadsgjengen på scooter er klare til innsats for å levere skiløypene vi alle ønsker oss.

 

Foto: Fulsaas Maskin

Onsdag starte vi på preparering, pakking av all snøen som har kommet. Det skal sikre oss et godt grunnlag for gode spor i vinterferieukene.

Det melder nå snø i kveld og i morgen. Vi har planlagt neste kjøring sent fredag kveld eller tidlig lørdag morgen. Slik værmeldingen er med kulde og minimalt med vind, er det håp om gode spor som holder i flere dager.

Vi har kun kjørt i helger, vært nøysomme ut fra økonomien. Det har gjort at vi nå i høysesong kan kjøre hyppigere. Vi er i beredskap til å kjøre når det er behov. Dugnadskjøringen med scooter styres av de som kjører, men de tilstreber å ha scoterløypenettet åpent hele ferien og kjøre når det kommer 10-15 cm snø og mer.

Vis hensyn

Med vinterferie kommer mange til fjells. Vi oppfordrer alle til å vise hensyn til hverandre i skisporet. Tar du pauser eller møter kjente, gå til siden - gjerne ut av traseen.

Vi ber dere med hund om å ha den i bånd når dere går i oppkjørte løyper, og husk hundepose!

 

Vi legger melding på yr.no til grunn for våre vurderinger og beslutninger. 

For oppdatert info - følg med på skisporet.no og vår Facebookside - Vegglifjell Sti- og Løypelag.

Mer info om Vegglifjell Sti og Løypelag og hvordan du kan bidra til enda bedre skiløyper finner du på vår hejmmeside her.

God ferie!