Til innholdet

Løypekjøring 7.-11. februar

07.02.2024
Vegglifjell Sti og løypelag informerer

Etter uvær og blest sist helg, melder det nå stabilt flott vintervær framover. Stormen har skapt utfordriger med store fonner/skavler i løypenettet. For å kunne levere topp skiløyper til helgen har vi valgt å kjøre hovedløypenettet i dag for å lage et godt grunnlag. God tur til alle som er på fjellet og har mulighet til å ta seg en skitur i finværet!

Det er litt usikkert om det kommer snø til helgen, men vi er i beredskap for å kunne kjøre løypenettet på nytt på lørdag om det er behov. 

Vi legger melding på yr.no til grunn for våre vurderinger og beslutninger. 

For oppdatert info - følg med på skisporet.no og vår Facebookside - Vegglifjell Sti- og Løypelag.

Foto: Fulsaas Maskin AS
Vi trenger hjelp for å få til gode skispor i vinter! Bidra til kronerulling på Spleis her

Mange følger vår Spleis. Det kommer både penger gode innspill og spørsmål. Takk!

Vi jobber nå hardt for å sikre midler til å kunne kjøre som normalt i vinterferieukene. Vi er godt igang med kronerulling fra grunneiere og næringsliv, og er i ferd med å lande en avtale om dugnadskjøring i scooterløyper. Det pågår forhandlinger med Fulsaas Maskin. Mye informasjon er allerede lagt ut, sjekk vår nettside og Facebookside. Mer informasjon kommer.

Vi forsikrer: Vi gjør alt vi kan for å sikre best mulig skiløyper ut sesongen - slik vi alle ønsker oss! 

Ønsker du å bli en fast bidragsyter til løypekjøring? Meld deg inn i din hytteeierforening eller i Vegglifjell Sti- og Løypelag ved å sende en e-post til loypelag@vegglifjell.no.

Her er et øyebikksbilde av Spleisen. Klikk på bildet for å se status akkurat nå!