Til innholdet

Løypekjøring 26. - 29. januar 2023

26.01.2023

Sist helg hadde vi en fantastisk helg med herlige skiforhold. Denne uken har det vært mildvær på fjellet. Snøen har falt av trærne og snøen har falt noe sammen. Vi starter prepareringen for helgen i ettermiddag med mål om supre skiforhold i hovedløypene også denne helgen.

Til sesongen 2021/22 ble det investert i sporfres. Hva er forskjellen i forhold til det vi har brukt? Hittil i denne sesongen har vi kjørt med en bred fres og med sporkall som presser snøen og setter spor. Som følge av mildværet og så kuldegrader blir det hardt. Med fres i "sporkallen" vil vi nå kunne frese selve sporet. Dette er første gangen vi gjør dette i hovedløypenettet.

I traseen Sundtjønn vest vil vi kjøre med slodd før sporsetting. Om nødvending med sporfres som henger etter snøscooter. 

Oppdatering på resultatet kommer på vår Facebookside.

Killingdalen: I går pakket vi traseen fra Killingbekken og opp i fjellet til Killingsakret. De som velger denne trassen får høyfjellsfølelsen selv om vi ikke kjører inn til Slepeskaeret ennå. Se skisporet.no hvor vi har kjørt.

PS: Det er kjørt med tråkkemaskin i veitrassen over fjellet for transport av varer ned til Skirvedalen. Her er det rasfare. Skavler har løsnet på vestsiden ev fjellet. Vi fraråder å gå i denne traseen nå. Vær også obs på rasfare i vestehellingene om du er på tur utenom løypenettet. 

Velkommen til fjells!

For oppdatert info - følg med på skisporet.no og vår Facebookside - Vegglifjell Friluftslag.