Til innholdet

Felles nettside for Vegglifjell

04.06.2021


Nå får Vegglifjell en felles nettside til glede for alle brukere av fjellet, og med alle flotte tilbud i nærområdet. Innholdet på vegglifjell.no og visit-vegglifjell.no slås sammen til en felles nettside på vegglifjell.no.

Sammen satser vi på ett nettsted med levende innhold som skal tilfredsstille et stadig mer krevende behov for god og bred informasjon. Det er her du søker enten du er beboer i kommunen, hytteeier, gjennomreisende, på søk etter hyttetomt eller rett og slett nysgjerrig på hvilke aktivitets- og kulturtilbud som finnes i nærområdet.

Vi vil samle alle organisasjoner og næringsdrivende under en felles paraply med nytt og brukervennlig design. Du skal nå kunne finne alt du trenger å vite på ett sted, enten det er årsmøteprotokoll fra hytteforeningen din, hvilke tomter som er til salgs eller hvor du kan få tak i en rørlegger. Næringsliv, grunneiere, hytteforeninger og andre organisasjoner har bidratt til å gi nettstedet et oppdatert innhold med en moderne stil og høy brukervennlighet. 

Samarbeidet er et resultat av et nylig inngått samarbeid mellom Vegglifjell Friluftslag som eier domenet vegglifjell.no, og Vegglifjell Eiendom som gjennom Team Vegglifjell har sikret midler fra næringslivet til ny nettsidedesign.

Nettstedet driftes av Team Vegglifjell, ledet av et redaksjonsråd med representanter fra begge organisasjoner. Reklamebyrået Allegro kvalitetssikrer faglig innhold og driftstekniske rutiner. 

Målet er å åpne nye vegglifjell.no senest 1. juli. 

Vegglifjell Friluftslag består av hytteforeninger, grunneiere og næringsliv på fjellet, og har drevet nettstedet vegglifjell.no i mange år. Friluftslaget er ansvarlig for å utvikle grønn infrastruktur, løypekjøring og administrere investeringsmidler som skal bidra til å utvikle fjellet med nye aktiviteter og tilbud. 

Vegglifjell Eiendom står bak og organiserer Team Vegglifjell og nettstedet visit-vegglifjell.no. Selskapet er en grunneierorganisasjon hvor alle grunneiere på Vegglifjell kan være medlem, hvor formålet er å arbeide for en bærekraftig utvikling av Vegglifjell som hytte-, turist- og rekreasjonsområde samtidig som området skal brukes til landbruk.