Til innholdet

Aktivitetstips på Vegglifjell i jula

13.12.2021

Vegglifjell har mange aktiviteter å by på, både for barnefamilier, turglade og de som ønsker mer adrenalinfylte dager. Noen mil rundt Vegglifjell finner du et hav av aktiviteter for både små og store. 

Vi har samlet noen aktiviteter som kan passe hvis du skal nyte jula på hytta. Se flere aktiviteter på https://vegglifjell.no/aktiviteter/ 

Langedrag

Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr med 25 forskjellige arter og ville dyr fra norsk fauna. 

Om vinteren har de snørekjøring, kanefart, hundekjøring og langrennsløyper som går rett ut fra tunet. Hele året har de ulv- og gaupegårdsbesøk, revecamp, rideturer i fjellet, guiding og fòring av dyrene.

Besøk Langedrag i jula, se åpningstider og bestill billett her. 

 

Dagali opplevelser

Dagali opplevelser byr på spennende aktiviteter både sommer og vinter. Blant vinteraktiviteter finner vi disse:

  • Banekjøring med nyheten Powerturn Buggy eller gokart-kjøring?
  • Actionfylt snøscooterkjøring på bane eller ta med familien på snøscootersafari?
  • Vinterpaintball

Besøk Dagali i jula, se åpningstider og bestill her!

Vegglifjell Vinter Skiløype Folk

Skitur på Vegglifjell

Vegglifjell tilbyr et variert lypenett. Fra Steintjønnrunden ved Senhovd i sør, og helt inn til Slepeskaret, porten til Hardangervidda i nord.

På vindfulle dager kan du legge turen til de lunere løypene i variert skogsterreng. Når vinden har løyet, velger du løypene over åpne fjellvidder og den spektakulære Slepeskaret-runden som bringer deg opp på snaufjellet og nesten 1200 moh.

Lurer du på hvordan det går med skiløypene? Siste oppdaterte status om hvor det er oppkjørte løyper, samt hvor tråkkemaskiner og snøscootere befinner seg på Vegglifjell finner du på Skisporet.

Se flere aktivitetstips her!