Til innholdet

Langedrag Naturpark

Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr, med 25 forskjellige arter og ville dyr fra norsk fauna.

Langedrag ligger mellom Numedal og Hallingdal, på veien mellom Rødberg og Nesbyen. Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole som kan huse over 80 elever hver uke. De tar også i mot gjester for overnatting og dagsbesøk hele året, samt teambuilding, dåp, konfirmasjon, bryllup og andre selskaper.

Opplev det spennende dyrelivet

Her kan du blant annet oppleve spennende rovpattedyr som ulv og gaupe. Men du finner også tradisjonelle dyr som rein, elg, fjellrev, hester, geiter, høns, ender, gjess og kaniner der, samt mer eksotiske dyr som skotsk høylandskveg, yak-kveg og muflonsau. I tillegg kan du oppleve ridning og kjøring med hest og vogn / slede, samt seterliv og en rekke andre aktiviteter.

Nærkontakt og kos med dyrene

På tunet kan besøkende få oppleve nærkontakt og kos med mange husdyr som går fritt rundt på tunet, blant annet kaninene. I naturparken kan du på nært hold studere ville dyr, som ulver, gauper, fjellrev, villsvin, elg og reinsdyr. 

Ulike leirer og aktiviteter året rundt

Om sommeren arrangeres det rideleir, familieleir, seterdager, besteforeldre-barnebarnleir og andre aktiviteter for hele familien.
Om vinteren har de snørekjøring, kanefart, hundekjøring og langrennsløyper som går rett ut fra tunet. Hele året har de ulv- og gaupegårdsbesøk, revecamp, rideturer i fjellet, guiding og fòring av dyrene.

Les mer på langedrag.no