Søk

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB

Ved bruk av Visa kort i bommen til Vegglifjellveien

Varierende problem med bruk av Visa kort i betalingsautomaten."Problemet" er av varierende art. Transaksjoner i bommen 2009 var opp i mot 8000 betalinger, og statistikk for 2010 tilsier at betaling med kort øker.

Bommen_over_Vegglifjell_mai_2010

 
I høst ble selve lese hodet inne i automaten byttet som et tiltak. Det er en del støv i miljøet der, jeg er der ofte å rengjør lesehodet. har tatt dette opp med leverandøren i Stavanger Nortronic AS uten å få noen gode svar.Fordi det er kun noen tilfeldige kort som er problemet. Om  kortet er litt " slitt" , vet jeg at det kan skape problemer, og noen blir veldig "stresset" når det ikke fungerer med en gang..
 
Jeg får noen få hendvendelser fra kunder som opplever at kortet ikke " virker"  det jeg forteller dem er at: Tørk av kortet , dra det i jevn fart, la det stå litt "inne" nede i leseren til du får melding om godkjenning.  I 9 av ti tilfeller går det som regel bra. I dag er det mest bruk av chip i betalingsautomter. Tilstanden på magnetstripen merkes derfor ikke før den skal brukes i automaten.
 
MEN: Vi har fått  pålegg for innføring av EMV standarden ( Europay, Mastercard , og Visa)  på bomveier. Det vil si innføring av betlingsløsninger med bruk av chipen på kortet. Det var først snakk om at kravet ikke skulle gjelde for betalinger for summer under 50 EURO. Så endret dette seg ,og kravet kommer også til oss.
 
Automaten vil bli bygget om  i løpet av Mai/ Juni 2011.
 
Kommunikasjonen på Nor billmaskinen vil bli knyttet opp til fiber, i steden for GPRS. Responstiden med bank vil dermed gå mye raskere og sikrere. Det kan være ustabilitet i mobildekningen i dag som skaper disse problemene som er beskrevet .
 
Innil den tid : Beklager vi de ulemper det måtte medføre.
SÅ : IKKE ring til kona eller andre som er på hytta for å stikke ned med brikka.Det er sniking, og det slår vi hardt ned på.
 
Ring undertegnede. jeg vil være behjelpelig med de mulighetene jeg har
 
Ha en God Dag
 
Mvh
Hallgeir Tveiten
Mob 93 89 46 66
E-mail : hallge-t@online.no

Verktøylinje

Områdebilder

Aktivitetskalender

April 2018
Ma Ti On To Fr
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Vegglifjell Friluftslag Kontaktinfo