Søk

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB

Ny redaktør av Vegglifjell.no

Som nyansatt daglig leder i Vegglifjell Friluftslag har jeg nå også overtatt redaktøransvaret for Vegglifjell.no. Vi ønsker å videreføre det gode arbeidet som er gjort for å informere hyttefolk, grunneiere, og alle andre brukere av fjellet på en best mulig måte.

Drømmen om vinteren sitter sterkt i mange nordmenns bevissthet. Og akkurat i disse dager har drømmen gått i oppfyllelse for mange. Det er mange på hyttene, og mange i skiløypene. Det er rikelig med snø på de fleste steder, og alt ligger til rette for en flott og lang vintersesong. Den siste informasjonen om hvor det er kjørt, og statusen på skiløypene vil dere finne på Skisporet.no og på Vegglifjell på Facebook.

Vi ønsker at Vegglifjell.no også fremover skal være et levende nettsted der du finner informasjon som er relevant for deg om du er hytteeier, om du vurderer å bygge eller kjøpe hytte på Vegglifjell, eller om du bor i bygda og bruker Vegglifjell til rekreasjon.

For å få dette til, er vi avhengig av tilbakemeldinger og innspill fra deg. Legg gjerne inn en kommentar på Vegglifjell.no, eller send en mail til arild.finstad@ebnett.no om du har informasjon som du mener er relevant å dele med de andre brukerne av Vegglifjell.no.

Med fjellhilsen fra Arild Finstad.

Verktøylinje

Områdebilder

Aktivitetskalender

April 2018
Ma Ti On To Fr
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Vegglifjell Friluftslag Kontaktinfo