Søk

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB

Heder til Vidar Olsen

Her forleden ble Vidar Olsen hedret i forbindelse med at Vegglifjell Interesseforening ble vedtatt nedlagt.

Her forleden ble Vidar Olsen hedret i forbindelse med at Vegglifjell Interesseforening ble vedtatt nedlagt.

Han er og har vært en særdeles aktiv mann. Vidar kom til Vegglifjell på 70-tallet i forbindelse med at en grunneier hadde røpet at han hadde billige hyttetomter . Grunneieren ble med Vidar  opp på fjellet . Da var han ”solgt” som vi sier, og han kjøpte tomta. Det var starten på masse slit med å få opp hytte.

Når Vidar ikke er på hytta på Vegglifjell  eller hjemme hos kona  i Bevergrenda ,så har han hatt et brennende engasjement for  bedriftsidrettslaget i næringsparken , der var  han bl.a.  primus motor i kanonlotteriet og Knuteløpet.

I en årrekke  har Vidar vært en sentral person i styret i Bevern. Hvor mange år han har vært leder , er jeg litt usikker på. Adskillige avisreportasjer beskriver engasjementet til Vidar i  Bevern . Reportasjene fremhever at Vidar ikke ligger på lat sida med frivillig arbeid.

Vidars  engasjement har også Vegglifjell  fått nyte godt av. I starten var det nok enkelte grunneiere som var litt skeptiske til Vidar’s pågangsmot og noen  satte piggene ut. Men etter som tiden gikk. Skjønte vi  : Han ville Vegglifjell ’s beste!

Det startet med engasjementet i Votndalen hytteeierforening hvor han har vært leder i en årrekke. I 1993 så  Vegglifjell Interesseforening dagens lys . Et av hovedmålene var å få til skikkelige skiløyper på Vegglifjell. I 1999 tok han del i styret i Vegglifjellvegen Veglag BA.

Så i 2000 ble Vegglifjell strømutvikling BA stiftet , hvor formålet var å skaffe hytteeierne strøm. Her er  han også en sentral person.

Det som særpreger Vidar er hans evne til å få fram budskapet slik at vi andre forstår hvor han vil. Han er saklig og krystallklar, rett fram. Han er løsningsorientert  og gir seg ikke før det er funnet en løsning alle har kunnet godta til beste for felleskapet. Han kan diskutere så fillene fyker, men er like blid etterpå.

Vi har mye å takke Vidar for. Vi må tillate å spørre oss :

Hva hadde Vegglifjell vært i dag uten samarbeidet på tvers av grunneiere, hytteeiere, næringsdrivende og andre?

Vi mener at i dette arbeidet har Vidar vært selve ”limet”.

Vårt felles mål har vært:

Å få til et bedre tilbud til beste for alle med tilknytning til Vegglifjell.

Jeg tror jeg har de fleste av leserne med meg når jeg ønsker Vidar alt godt videre i livet .

Vi ønsker at han bruker hytta flittig og fortsetter med å komme med konstruktive innspill for å gjøre Vegglifjell til et enda bedre sted å være.


Vegglifjell friluftslag BA

Ulrik Hoff

Verktøylinje

Områdebilder

Aktivitetskalender

Mai 2018
Ma Ti On To Fr
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
       

Vegglifjell Friluftslag Kontaktinfo