Søk

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB

Vegglifjellrennet 2018 er lørdag 24. februar

Førstkommende lørdag 24. februar går Vegglifjellrennet av stabelen. Rammene rundt denne skidagen er optimale, med fantastiske skiløyper og utsikter for et strålende vær.

Vegglifjellrennet har både turklasse for de som ønsker å gå på tid, trimklasse for de som vil gå i eget tempo og det er barneskirenn på skistadion mens tur- og trimklassene er ute i løypene.

Rennkontor er på Veggli Fjellstue og start og målgang er på skistadion ved Lauvhovd noen hundre meter lenger vest. Turklassen går 34 km mens trimklasse kan velge mellom runder på 12, 22 eller hele runden på 34 km. Traseene går fra skistadion og følger skiløypene på Vegglifjell sørover forbi Kjølevatn, Sundtjønn og Vorset og via Svartli på veg tilbake.

Barneskirennet går i en trase på rundt 500 meter rett ved skistadion, mellom kl. 12 og 14. Her kan unge skiløpere gå runden alene eller med fellesstart. Ingen tidtaking og alle får premie! Påmelding ved start.

Det er mulig å melde seg på Vegglifjellrennet helt fram mot start, enten på www.vegglifjellrennet.no eller på rennkontoret på Veggli Fjellstue. For turklassen er det fellesstart kl. 11.30 mens det for trimklassen er start mellom kl. 09.00 og 10.30. Startkontingent for turklasse er 400 kr etter 11. februar, kontingent for trimklasse er 100 kr pr. deltaker eller 250 kr for familie.

For mer informasjon og påmelding, se www.vegglifjellrennet.no.

Velkommen til en dag i skigledens tegn!

Hilsen Rollag og Veggli Idrettslag

Verktøylinje

Vegglifjell Friluftslag Kontaktinfo