Søk

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB

Status på løypekjøring

Det kommer en del henvendelser på mail og de forskjellige Facebooksidene for Vegglifjell om hva som er kjørt, og hva som ikke er kjørt av skiløyper, og hvorfor statusen på løypene er som den er.

Noen av dere er vant til at det blir gjort ukentlige oppdateringer av løypenettet på Vegglifjell.no. Vår vurdering er at dere alltid vil finne siste status for oppkjørte løyper på Skisporet.no. Vi vil derfor legge ut informasjon som er av mer prinsippiell art på Vegglifjell.no, og i tillegg jevnlige oppdateringer på Facebooksiden Vegglifjell. Om dere har kommentarer eller spørsmål til hvordan dette blir gjort, send gjerne en mail til redaktøren.

Denne helga har hele løypenettet bortsett fra Slepeskardet blitt oppkjørt. Matfiskrunden er også oppkjørt og sporsatt, og den vil bli lagt inn på Skisporet.no. Det har kommet noen spørsmål om den nye tverrløypa under Baklia (mellom Persbu og Rustseter). Her var det satt igang gravearbeid slik at tråkkemaskinen ikke kom forbi. Løypenettet blir kjørt på nytt søndag morgen.

Verktøylinje

Vegglifjell Friluftslag Kontaktinfo