Søk

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB

Heimseterrunden

Ny sykkelløype på Vegglifjell. Dette er ei løype som går delvis på vei og delvis offroad og er ca 17,2 km lang. Her er det partier med fantastisk utsikt over Veggli og øvre deler av Rollag.Først vil vi informere om at ingen av sykkelløypene er formelt åpnet, men for at den første allerede kan benyttes har vi valgt å legge ut informasjon om den. Den første sykkelløypa på Vegglifjell - Heimseterrunden, er krevende og tar ca 2 timer å sykle. Enkelte partier er meget bratte og løypa er derfor klassifisert med røde sykkelskilt.Vi har valgt å bruke en kombinasjon av grus, flis og klopping og vi ønsker dere en god sykkeltur på Vegglifjell.

Som det fremkommer av kartet (link nederst i artikkelen) er det naturlig å ta utgangspunkt fra Fjellstua og østover for å komme til Heimseterrunden.

Brukeruttalelse:
"Hei, ønsker bare å takke for initiativ og utførelse. Har prøvet løypa i forlengelse av Høybuliveien noen ganger, og den er bare super og flott i et fantastiks terreng. Stor honnør til alle involverte.

Denne løypa skal vi bruke med stor glede.

Tips: fra Persbustubben går det en fin trasse oppover i lia til Rusthøgda, etter det ble gravet og lagt ledningsnett er det blitt en sti delvis kjerrevei som også fint egner seg til sykkelløype. Denne burde kunne innlemmes og holdes som en del av sykkelløype nettet.
mvh
Tor Sommer"

Verktøylinje

Vegglifjell Friluftslag Kontaktinfo