Søk

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB

Informasjon fra Vegglifjells lag og foreninger

www.vegglifjell.no tilbyr samtlige lag og foreninger, samt grunneiere i Vegglifjell å benytte dette nettstedet til å formidle deres egne opplysninger til egne medlemmer og kunder.

Hvert lag, forening og grunneier tilbys gjennom dette nettstedet egen Publiseringsløsning, hvor det er mulig å benytte sitt eget domene (nettstedsnavn) for å komme direkte inn på egne aktuelle nettsider. Ved å skrive www.<eget_domene>.no i nettleseren, vil du dermed automatisk bli ledet inn til den aktuelle nettside.

Fordelene med å samle alle lag og foreninger på denne måten er bl.a.:
  1. Mulig å legge ut den aktuelle informasjonen som er mest relevant for egne medlemmer eller salgsobjekter. Dette øker informasjonen til de besøkende.
  2. Om en artikkel skrevet av en annen forening eller fra www.vegglifjell.no ønskes å vises på egne nettsider (og visa versa), vil de kunne krysspublsieres. Øker igjen informasjonen til de besøkende.
  3. Kart, vær og føre, bilder, webcam og ferdig definerte "opplevelser" fra Tellus reiselivsdatabase, ligger automatisk med på sidene - om dette ønskes.
  4. Hvert lag, forening og grunneier kan selv ha sin egen logo og gjenkjennelse på sine sider.
  5. Enkelt for nye besøkende å lese om nettop deres lag og forening, grunneiers tomter/hytter, utleie eller finne dere "på kartet".

 

Gå i menyen til venstre for å finne frem til det lag, forening eller hytteområde du ønsker.

Verktøylinje

Stemningsbilder

Aktivitetskalender

April 2018
Ma Ti On To Fr
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Vegglifjell Friluftslag Kontaktinfo