Søk

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB

Nytt styremedlem!

Styret søker ett nytt styremedlem.

                                                                                                                         Killingdalen 23.mars 2014

Sen påske med flotte skiforhold og generalforsamling

Vintersesongen 2013-14 har bydd på uvanlig mye snø i Vegglifjell. Vi i Killingdalen Hytteforening har hatt glede av god brøyting og oppkjørte skiløyper tross enorme snømengder. Det er installert snøkanoner i slalombakken, og vi ser det er bygget flere hytter i fjellområdet syd for oss og det innebærer at grunneierne får økonomi til å bygge ut varmestua ved skiheisen.

Det nærmer seg påske og selv om den er sen i år, tilsier de store snømengdene at det blir skiløyper i fjellet denne påsken hvis værforholdene ikke endrer seg dramatisk. Sen påske innebærer også at det kan bli mange gode og varme solstunder i hytteveggen, og i år kan trolig alle i Killingdalen Hytteforeningen glede seg over god vanntilførsel siden en betydelig vannlekkasje er tettet, men fortsatt bør vi i påsken ikke dusje samtidig om ettermiddagen og være omtenksomme med vårt vannforbruk.

I år holdes generalforsamlingen i Hytteforeningen på Palmesøndag 13.april kl 17.00 i Varmestua ved skitrekket. I tillegg til vanlige Generalforsamlingssaker, vil vi bli orientert om utbyggingen av skitrekket, varmestua, løypekjøringen, vann og kloakk samt brøting og veiforhold. Det er all grunn til å møte opp for å få oppdatert informasjon og delta aktivt i vårt fellesskap i den attraktive hyttegrenda i Killingdalen ved inngangen til Hardangervidda.

På årets Generalforsamling er det også som vanlig styrevalg. En av styremedlemmene, Trond, har vært med i styret i flere år og har blitt pendler til arbeidsplass i Sverige og ønsker derfor å tre ut av styret. Som medlem av valgkomiteen har jeg kontakter flere av foreningens medlemmer om deltakelse i styret. Det har ikke lykkes å få noen til å stille seg til valg. I den travle hverdagen som de fleste nå opplever, har de fleste jeg har kontaktet begrunnet avslaget med at de har for mange «jern i ilden» til å ta på seg styrevervet. Jeg har til og med møtt argumentasjon om at de ikke «passer til styreverv». I de ti årene jeg har hatt hytte i Killingdalen har alle medlemmene av styret i likhet med meg hatt til dels krevende jobber og andre private engasjementer, men likevel stilt opp i fellesskapet som vår hytteforening innebærer og som gir oss mange fordeler. Jeg ber derfor alle som ennå ikke har vært med i styret, tenke gjennom dette og «ta sin tørn». Send gjerne forslag til meg om du vil stille deg til disposisjon på mail, atecon@online.no, eller møt forberedt til å ta styrevalget ved «benkeforslag» på Generalforsamlingen.

Med beste hilsner og ønske om en god påske fra Tormod Andreassen

Verktøylinje

Områdebilder

Aktivitetskalender

Oktober 2017
Ma Ti On To Fr
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Vegglifjell Friluftslag Kontaktinfo