Søk

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB

Nytt styremedlem!

Styret søker ett nytt styremedlem.

                                                                                                                         Killingdalen 23.mars 2014

Sen påske med flotte skiforhold og generalforsamling

Vintersesongen 2013-14 har bydd på uvanlig mye snø i Vegglifjell. Vi i Killingdalen Hytteforening har hatt glede av god brøyting og oppkjørte skiløyper tross enorme snømengder. Det er installert snøkanoner i slalombakken, og vi ser det er bygget flere hytter i fjellområdet syd for oss og det innebærer at grunneierne får økonomi til å bygge ut varmestua ved skiheisen.

Det nærmer seg påske og selv om den er sen i år, tilsier de store snømengdene at det blir skiløyper i fjellet denne påsken hvis værforholdene ikke endrer seg dramatisk. Sen påske innebærer også at det kan bli mange gode og varme solstunder i hytteveggen, og i år kan trolig alle i Killingdalen Hytteforeningen glede seg over god vanntilførsel siden en betydelig vannlekkasje er tettet, men fortsatt bør vi i påsken ikke dusje samtidig om ettermiddagen og være omtenksomme med vårt vannforbruk.

I år holdes generalforsamlingen i Hytteforeningen på Palmesøndag 13.april kl 17.00 i Varmestua ved skitrekket. I tillegg til vanlige Generalforsamlingssaker, vil vi bli orientert om utbyggingen av skitrekket, varmestua, løypekjøringen, vann og kloakk samt brøting og veiforhold. Det er all grunn til å møte opp for å få oppdatert informasjon og delta aktivt i vårt fellesskap i den attraktive hyttegrenda i Killingdalen ved inngangen til Hardangervidda.

På årets Generalforsamling er det også som vanlig styrevalg. En av styremedlemmene, Trond, har vært med i styret i flere år og har blitt pendler til arbeidsplass i Sverige og ønsker derfor å tre ut av styret. Som medlem av valgkomiteen har jeg kontakter flere av foreningens medlemmer om deltakelse i styret. Det har ikke lykkes å få noen til å stille seg til valg. I den travle hverdagen som de fleste nå opplever, har de fleste jeg har kontaktet begrunnet avslaget med at de har for mange «jern i ilden» til å ta på seg styrevervet. Jeg har til og med møtt argumentasjon om at de ikke «passer til styreverv». I de ti årene jeg har hatt hytte i Killingdalen har alle medlemmene av styret i likhet med meg hatt til dels krevende jobber og andre private engasjementer, men likevel stilt opp i fellesskapet som vår hytteforening innebærer og som gir oss mange fordeler. Jeg ber derfor alle som ennå ikke har vært med i styret, tenke gjennom dette og «ta sin tørn». Send gjerne forslag til meg om du vil stille deg til disposisjon på mail, atecon@online.no, eller møt forberedt til å ta styrevalget ved «benkeforslag» på Generalforsamlingen.

Med beste hilsner og ønske om en god påske fra Tormod Andreassen

Verktøylinje

Områdebilder

Aktivitetskalender

Mars 2018
Ma Ti On To Fr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
       

Vegglifjell Friluftslag Kontaktinfo